Spreekuur

Zowel ’s ochtends als ’s middags is er spreekuur volgens afspraak. Als u vroeg belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht.
U kunt bij het maken van de afspraak een voorkeur voor één van de huisartsen aangeven. Binnen de mogelijkheden van de agenda houden we daar rekening mee.
Een gewone afspraak duurt 10 minuten. Hierin kunnen één hulpvraag of twee korte vragen behandeld worden. Als u meer vragen heeft, of voor één vraag meer tijd wilt hebben, kunt u ook een dubbele afspraak maken (20 minuten).

Sinds enige tijd hebben we ook de mogelijkheid voor een afspraak ’s avonds na 17 uur, op de maandag en donderdag. Dit is bedoeld voor de personen die zich overdag moeilijk vrij kunnen maken voor een afspraak bij de huisarts.

Als u één van de huisartsen telefonisch wilt spreken kunt u dit aan de assistente doorgeven. Zij noteert dat en u wordt dan teruggebeld, meestal aan het eind van de ochtend of de middag.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Marturiacentrum. Er zijn enkele invalidenparkeerplaatsen dichtbij de ingang. Ook voor rollator- en rolstoelgebruikers is het gebouw goed toegankelijk via de hellingbaan aan de rechterzijde van de ingang. Voor mensen die slecht ter been zijn is bij de ingang een rolstoel beschikbaar(even vragen bij de apotheek).

Huisbezoek

U kunt tussen 8.00 en 10.30 uur een huisbezoek voor dezelfde dag aanvragen.
De meeste visites worden aan het eind van de ochtend en het begin van de middag afgelegd.